Ανατομικά μαξιλάρια ύπνου: Πώς να διαλέξετε το καλύτερο

Ανατομικά μαξιλάρια ύπνου: Πώς να διαλέξετε το καλύτερο

Τα ανατομικά μαξιλάρια ύπνου είναι η καλύτερη επιλογή για προβλήματα στον αυχένα. Το υλικό κατασκευής του, η πυκνότητα και το σχήμα τους επηρεάζουν τον ύπνο σας και τη στήριξη του αυχένα σας. Για αυτό το λόγο πρέπει να αναζητήσετε προσεκτικά προτού προχωρήσετε στην αγορά ενός νέου, καθώς κάθε ανατομικό μαξιλάρι ύπνου ταιριάζει σε διαφορετικές ανάγκες.

Η επιλογή ενός ανατομικού μαξιλαριού ύπνου μπορεί να βοηθήσει σε διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Το αυχενικό σύνδρομο είναι αποτέλεσμα της κακής στήριξης του αυχένα κατά τη διάρκεια του ύπνου. Επιπλέον, ένα σωστά σχεδιασμένο μαξιλάρι προλαμβάνει τις νευρομυϊκές παθήσεις του ώμου και της σπονδυλικής στήλης, προσφέροντας την ανάλογη στήριξη. Επιπλέον, συμβάλει στη μείωση εμφάνισης των πονοκεφάλων, καθώς μπορεί να ελαττώσει την πίεση στους μύες, βοηθώντας έτσι στη μείωση του πόνου.

Ανατομικά μαξιλάρια ύπνου & διαφορετικά είδη

Τα ανατομικά μαξιλάρια ύπνου είναι φτιαγμένα με οικολογικά υλικά, όπως η ελαστική βισκόζη ή ο αφρός μνήμης και προσφέρουν μια φυσική και ανθεκτική υποστήριξη καθώς παίρνουν το σχήμα του αυχένας σας, ανακουφίζοντάς τον από την πίεση .Επίσης ρυθμίζουν τη θερμοκρασία και παρέχουν προστασία από μικροοργανισμούς. Είναι με αυτό τον τρόπο ιδανική επιλογή αν έχουμε προβλήματα με αυχενικό σύνδρομο, ημικρανίες ή προβλήματα με την πλάτη.

Ανατομικά μαξιλάρια ύπνου & σκληρότητα

Είναι σημαντικό τα μαξιλάρια ύπνου να εμφανίζουν το κατάλληλο επίπεδο σκληρότητας για τη διασφάλιση της απαιτούμενης υποστήριξης του αυχένα. Οι προτιμήσεις σας και οι ανάγκες στήριξης σας θα καθορίσουν και το βαθμό σκληρότητας του. Ένα μαξιλάρι με τη σκληρότητα που δεν ταιριάζει στις ανάγκες σας, μπορεί να εντείνει τα προβλήματα στον αυχένα και στην πλάτη. Επιπλέον, η επιλογή ενός μαξιλαριού που δεν προσαρμόζεται στη στάση του αυχένα, μπορεί να επηρεάσει και την ποιότητα του ύπνου σας.

Τα κριτήρια επιλογής ανατομικού μαξιλαριού

Πριν προχωρήσετε στην αγορά ενός ανατομικού μαξιλαριού για τον ύπνο σας, λάβετε υπόψη:

  • το υλικό κατασκευής του, το οποίο καθορίζει τη σωστή στήριξη και άνεση στον αυχένα σας
  • το ύψος του, ώστε να διατηρεί τον αυχένα στη σωστή θέση του κατά τη διάρκεια του ύπνου
  • τη σκληρότητα του, καθώς η υψηλή σκληρότητα προσφέρει περισσότερη στήριξη, ενώ τα πιο μαλακά μαξιλάρα προσφέρουν περισσότερη άνεση

Η επιλογή ενός μαξιλαριού σύμφωνα με τα παραπάνω κριτήρια, θα βοηθήσει στην καλύτερη στήριξη του αυχένα σας, τη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου σας και της γενικότερης ευεξίας σας.

Η εταιρεία Κυρίτσης Ορθοπαιδικά διαθέτει ανατομικά μαξιλάρια ύπνου για κάθε σας ανάγκη

Στην εταιρεία Κυρίτσης Ορθοπαιδικά έχουμε προτεραιότητα τον πρωτοποριακό σχεδιασμό των προϊόντων μας, την εξειδίκευση των συνεργατών μας και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Για οποιαδήποτε απορία έχετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210-6775555 ή να μας αποστείλετε το ερώτημά σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Διαβάστε περισσότερα κείμενα στο Κυρίτσης Ορθοπαιδικά Blog.

Καλάθι
Προϊόντα 0
Το καλάθι σας είναι άδειο